Wie zijn wij

De huidige eigenaren, Angelique van der Zwaan en Kiek Busquet, hebben De Blankehoeve in de zomer 2017 overgenomen met een duidelijke visie. Angelique in de zorg en psychiatrie en Kiek met een rijk verleden in de horeca. Hun visie:  laten we deze twee werelden samenvoegen en zorg anders aanbieden!


Horeca en zorg samenvoegen is een pittige klus, maar in de mooie omgeving van Noordlaren is het ook een prachtige uitdaging! Het idee is ontstaan bij Kiek en Angelique door mogelijkheden te zien. Mogelijkheden zien in de zorg, begeleiding van deelnemers, maar ook om de kwaliteiten te zien van de deelnemers en deze te laten ontwikkelen in de horeca. In eigen tempo je eigen kracht, talent en ambitie ontdekken én ontwikkelen onder begeleiding van professionals. Daarbij een veilige woonomgeving creëren in een prachtige omgeving die rust en ruimte uitstraalt. Zo is het allemaal begonnen…

De Blankehoeve biedt behalve horeca nog meer voor de deelnemers. Zo zijn er natuurlijk de sfeervolle bloementuin, de groente- en kruidentuin en de riante parkeerplaats die ook onderhouden moet worden. Daar komt ons tuinteam aan te pas!
Daarnaast zijn opknapwerkzaamheden aan het pand en het interieur aan de orde van de dag. Op deze manier blijft alles up-to-date!