Organisatie en Personeel

Huidige team

 

Het huidige team is op te splitsen in de horeca-professionals en de zorg-professionals, maar we werken als 1 team met 1 missie: werken vanuit je kracht! Zowel de organisatie en het team, als de deelnemers!

We hebben voor de zorg meerdere begeleiders binnen de organisatie, zowel woonbegeleiders als activiteitenbegeleiders op verschillende niveaus.

Voor de horeca zijn er diverse vak-professionals: koks in de keuken en bedieningsmedewerkers aan de "voorkant". Voor het onderhoud is er een klusjesman en er zijn mensen voor het facilitaire team. Los daarvan zijn er ook nog stagiaires en vrijwilligers actief in de organisatie: onmisbaar!
Kortom: een aardig team voor 1 bedrijf! Regelmatig hebben wij ook teamoverleg zodat alle activiteiten en afdelingen op elkaar aansluiten.

Bij het aannemen van een nieuw lid binnen ons team is er met meerdere dingen rekening te houden: onze visie, collega's, afdelingen én uiteraard de deelnemers!
Elke nieuwe werknemer moet ook een geldige VOG kunnen overhandigen. Dit om de veiligheid van iedereen binnen de organisatie te kunnen waarborgen. Bovendien worden er BHV cursussen aangeboden voor de desbetreffende personen.