Begeleid wonen & werken

Wat bieden wij

De Blankehoeve biedt een Begeleid Wonen en Werken Traject voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychische problematiek. We bieden 24-uurs begeleiding en daarbij begeleid werken (dagbesteding) op het terrein.

De Blankehoeve beschikt momenteel over 6 (in de toekomst 8) kamers voor wonen. Het zijn voormalige hotelkamers die verbouwd zijn tot fijne, lichte kamers met zoveel mogelijk eigen douche en toilet. Iedereen heeft een eigen appartement met woon- en slaapvertrek. Ook is er een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Overdag wordt volwaardig meegewerkt op één van de werkplekken op het terrein.
Deze werkplekken kunnen verschillen, want er is genoeg te doen bij De Blankehoeve. Zo kun je werken in de horeca: in de bediening, in de keuken of facilitair. Maar ook het klusteam kan een beroep op je doen, onderhoud genoeg! En áls je dan tegen de grens van Drenthe zit, betekent dit ook veel groen: de groenvoorziening kan ook altijd handen gebruiken!
Kortom: bezig blijven is hier geen probleem!
Uiteraard gaat dt altijd op je eigen tempo en onder de juiste begeleiding. Begeleiders hebben wij in alle soorten en maten: koks, bedieningsmedewerkers, een klusjesman én uiteraard woonbegeleiders. Een gezellig team waar je je vast snel thuis gaat voelen!