Het begeleid wonen & werken traject

Deelnemers met 24-uurs begeleiding wonen beschermd boven de Blankehoeve. Iedereen heeft een eigen kamer met slaap- en woonvertrek. Ook is er een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Overdag wordt er volwaardig meegewerkt op één van de werkplekken van de Blankehoeve. 

Wonen

Boven de Blankehoeve bevinden zich hotelkamers die zijn omgebouwd tot woon/slaapkamer. De badkamer bevindt zich op de gang. Het zijn allemaal lichte en rustige kamers die je naar je eigen smaak en wens kan inrichten. Hierdoor zul je je bij ons snel thuis voelen! 

Werken

Als deelnemer van het begeleid wonen traject werk je overdag op één van de afdelingen van de Blankehoeve. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de keuken van het restaurant of in de bediening. Ook kun je helpen bij de groenvoorziening of in het hotel.

Iedereen is goed in iets. Weet je nog niet waar je goed in bent of waar je voorkeur naar uitgaat? Dan gaan we samen op zoek naar jouw talenten en interesses. Je ontwikkelt met hulp van begeleiders je talenten. Zo kun je aan het werk op een plek die bij jou past en waar je goed in bent.