Begeleid wonen & werken

Op zoek naar een leuke plek op woon en/of werkgebied? Neem dan eens een kijkje bij de Blankehoeve. Wij bieden 24-uurs begeleiding en dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wanneer kan je bij de Blankehoeve terecht?
De Blankehoeve streeft naar een gelijkwaardige maatschappij. Door op verschillende niveaus ondersteuning te bieden, helpen we jong en oud zelfredzaam te zijn en volwaardig te participeren in de samenleving. Op zorgvlak biedt de Blankehoeve een begeleid wonen en werken traject, en dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij gaan uit van mogelijkheden.

Door onder andere autisme, PDD-NOS, ADHD, ADD, lichtverstandelijke en/of psychische beperking of niet-aangeboren hersenletsel is de weg naar zelfstandigheid niet altijd vanzelfsprekend. Onze deelnemers krijgen de mogelijkheid om op bourgondische en ambachtelijke wijze gasten te laten genieten van hun culinaire talenten. Onze deelnemers werken in kleine groepjes samen met professioneel opgeleide begeleiders aan hun ontwikkeling richting zelfstandigheid.